Stadjerspas-houders korting en gratis zwembeurten!

Vanaf 10 mei Stadjerspas-houders korting en gratis zwembeurten!

Hoogkerk, 2 mei 2024 – Zwembad Hoogkerk, een geliefde locatie voor zwemliefhebbers in de regio Groningen, kondigt een speciale aanbieding aan voor Stadjerspas-houders. Vanaf 10 mei krijgen Stadjerspas-houders de mogelijkheid om maar liefst 35% korting te ontvangen op een jaarabonnement en mogen ze bovendien drie keer gratis komen zwemmen.

Deze unieke kans wordt aangeboden als onderdeel van Zwembad Hoogkerk’s initiatief om de lokale gemeenschap te ondersteunen en tegelijkertijd gezondheid en welzijn te bevorderen. Door Stadjerspas-houders deze voordelen te bieden, hoopt het zwembad meer mensen de gelegenheid te geven om regelmatig te genieten van de vele voordelen van zwemmen, zoals het verbeteren van de conditie, ontspanning en plezier voor alle leeftijden.

“Het is belangrijk voor ons dat zwemmen toegankelijk is voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie”, zegt Michiel Kasteleijn van Zwembad Hoogkerk. “Met deze speciale aanbieding willen we de drempel verlagen voor mensen die graag willen zwemmen, maar die zich mogelijk zorgen maken over de kosten. We hopen dat Stadjerspas-houders van deze gelegenheid gebruik zullen maken om ons prachtige zwembad te ontdekken en te genieten van de vele voordelen die zwemmen met zich meebrengt.”

Het jaarabonnement biedt Stadjerspas-houders onbeperkte toegang tot Zwembad Hoogkerk gedurende het hele seizoen. Bovendien kunnen ze drie keer gratis komen zwemmen, voordat ze besluiten om een abonnement aan te schaffen, zodat ze kunnen ervaren wat het zwembad te bieden heeft.

Om gebruik te maken van deze aanbieding, kunnen Stadjerspas-houders vanaf 10 mei rechtstreeks naar Zwembad Hoogkerk komen en zich registreren bij de receptie. Ze dienen hun Stadjerspas mee te nemen als bewijs van lidmaatschap om in aanmerking te komen voor de korting en gratis zwembeurten.

Met deze speciale aanbieding hoopt Zwembad Hoogkerk niet alleen meer mensen aan te moedigen om te gaan zwemmen, maar ook een gemeenschapsgevoel te bevorderen waarin iedereen de kans krijgt om van sport en ontspanning te genieten