Voorverkoop abonnementen 2017

Koop je abonnement met korting! Voorverkoop aan de kassa van het zwembad, Hoendiep 185-a.

Bovenstaande data zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Let op de advertentie in de Westerkrant. Hier zullen de definitieve data worden vermeld.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op genoemde data uw abonnement te kopen, dan kunt u tijdens de eerste openingsweek (...............) ook nog een abonnement aanschaffen tegen het voorverkooptarief.

Voor de actuele prijzen kunt u de pagina met tarieven raadplegen.

N.B.: Bent u al in het bezit van een zwembadpasje omdat u al eerder (vanaf 2013) een abonnement bij het zwembad Hoogkerk had, neem deze dan mee. Mocht u het pasje kwijt zijn, dan maken wij voor u een nieuw pasje aan. De kosten hiervoor bedragen € 5,-. (duplicaatpas)

Bij nieuwe abonnementen maken wij een foto van u, of u kunt een pasfoto meenemen, die wij inscannen.

Laatste update op 14 oktober 2017 door Erna